9.1.2017
Vastarannan Siilin taidenäyttely lapsille & aikuisille

Kulttuuritalo Valveen Valvegallerian valloittaa Vastarannan Siili -näyttely 15.1.-29.1.2017. Näyttely avoinna joka päivä klo 10-20.
Avajaisia vietetään 15.1.2017 klo 14-17. Klo 15 Vastarannan Siili Trio esittää ralleja edelliseltä ja tulevalta levyltä.

Näyttelyssä on esillä Harri Filpan sarjakuvia uudelta Vastarannan Siili unten mailla -sarjakuva-albumilta ja luonnoksia tulevalta albumilta. Lisäksi näyttelyvieraat pääsevät luomaan itse sarjakuvia. Esillä on myös livetaltiointia viime kesän "Hyvää Siilipäivää!" -konsertista.

 
9.11.2014
Vastarannan Siili julkaistiin - Jee!

Jukka Takalon ja Soiva Siili duon "Vastarannan Siili" on nyt julkaistu. Levy sisältää pehmeän piikikästä laulumusiikkianarkiaa lapsille ja aikuisille. Levyn julkaisija on Sound of Finland. Kuten kannen siilihahmoista voi päätellä, kuvituksesta vastaa ärhäköistä siilihahmoistaan tunnettu Milla Paloniemi.

Linkki Vastarannan Siilin Facebook -sivulle


20.11.2014
Lastenkulttuurin valtionpalkinto Soivalle Siilille

Soiva Siili eli musiikkiduo Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi vastaanottivat valtioneuvoston juhlahuoneistossa Helsingissä aamupäivällä Taiteen edistämiskeskuksen myöntämän lastenkulttuurin valtionpalkinnon.