13.2.2020
SOIVA SIILI 25 VUOTTA!

Hiphei! Soivan Siilin juhlavuosi käynnistyi ”Muurahaisia pesässä” -Lapin kiertueella heti loppiaisen jälkeen. Tätä Soivan Siilin ja koomikko Matti Patrosen hulvatonta esitystä voi ja saa tilata kouluihin, päiväkoteihin sekä kaikenkarvaisiin perhetapahtumiin.

Soiva Siili juhlistaa neljännesvuosisataansa myös perinteisillä duo-, trio- ja orkesterikokoonpanojen konserteilla. Vastarannan Siili triokin (Soiva Siili ja Jukka Takalo) on kepeällä jalalla liikkeellä. Kvartettikokoonpanoa saa myös tilata. Siinä konsertin aikana livepiirtää Vastarannan Siili -sarjakuvan luoja Harri Filppa.

Muista tarjolla olevista ohjelmista ja kokoonpanoista mainittakoon Soiva Siili ja Käyrät Torvet, jossa kolme iloista käyrätorvensoittajaa soittaa Soiva Siili duon kanssa.

Soivan Siilin ohjelmia ja kokoonpanoja saapi kysellä ja tilata. Soita vaikka tuottaja-Jompelle 0400 803821. 
15.3.2019
VIIKON BIISI

Soivan Siilin 25v-juhlavuoden kunniaksi jaamme Soivan Siilin Facebook-sivulla joka viikko jonkun Soivan Siilin tai Soivaan Siiliin liittyvän laulun viikon biisinä.

Ensimmäiset seitsemän viikkoa on laulutettu Onnimannilla, Mököpeikon pesäkololla, Äänenavauslaululla, Matomoottorilla, Kiinanmuurilla, Ruuneperilla ja Tykkäämislaululla.


20.3.2019
VASTARANNAN SIILI KÄVI PORISSA

Soivan Siilin serkkusiili, Vastarannan Siili, kävi Porissa Toejoen koululla ja Meri-Porin koululla piirroskonsertoimassa. Sarjakuvantekijä Harri Filppa piirsi samaan aikaan kun kolmikko, Kyösti, Markus ja Takalon Jukka lauloivat laulujaan ja soittivat soittojaan. Ja yleisö oli haltioissaan.