SOIVA SIILI DUO
Kyösti & Markus

Soiva Siili kaksikko vie kuulijan siilimäiselle seikkailulle suomalaiseen arkeen ja juhlaan. Laulu johdattaa satumaisen suureen lähimetsään mustikoita maistamaan tai pihalla olevaan vesilätäkköön lätsyttelemään. Soitto soi pehmeästi ja lauletuille tarinoille annetaan ilmaa siipien alle. Voit luikahtaa omaan Mököpeikon pesäkoloosi nauttimaan Soivan Siilin musiikista juuri sillä tavalla kuin sinä haluat: leikkien, laulaen, ilmapilliä soittaen tai kaverin kainalossa hiljaa kuunnellen. Mutta tapaatko konsertissa oikean siilin? Ehkäpä – omassa pienessä päässäsi tai suuressa sydämessäsi. 

Soiva Siili duon soitanta on parhaimmillaan päiväkodissa akustisena ja pienessä koulun salissa hieman äänentoistolla vahvistettuna.

Kuva: Jaani Föhr

 

SOIVA SIILI ORKESTERI
Kyösti & Markus, Rike, Tommi, Jomppe ja Kari (aika monesti) 

Soiva Siili orkesteri kutoo musiikillista verkkoaan ystäviensä Kalle madon, peltomyyrän, turhamaisen oravan, hämähäkin, Ruuneperin ja Mököpeikon kanssa. Siilimäistä soitonriemua tulviva konsertti tarjoilee monipuolisen musiikkiaterian, jonka saat nauttia juuri sillä tavalla kuin sinä haluat: leikkien, laulaen, ilmakitaraa soittaen tai kaverin kainalossa hiljaa kuunnellen. Hei pojat! Mihin se siili unohtui? Eipä unohtunutkaan, kyllä se siellä on musiikin mutkassa lymyilemässä ja hymyilemässä.

Soiva Siili orkesteri on oiva valinta isompiin konsertteihin ja lastentapahtumiin. Iso koulun voimistelusalikin on kuin luotu salibändille.

Lähetä sähköpostia ja kysy lisää!
posti(ät)soivasiili.fi  (korvaa (ät) @ -merkillä)